Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگ > ادبیات - همشهری آنلاین:
گیلین فلین بیش از همه با کتاب و فیلم «دختر رفته» شناخته می‌شود اما او یک رمان دیگر هم دارد که سریال آن از یکشنبه آینده روی آنتن شبکه HBO می‌رود.

به گزارش همشهري آنلاين به نقل از گاردين، نويسنده 47 ساله آمريكايي نخستين كتاب خود «چيزهاي تيز» را سال 2006 نوشت و سه سال بعد سراغ «جاهاي تاريك» رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«دختر رفته» يا «دختر گمشده» او سال 2012 به بازار آمد و دو سال بعد ديويد فينچر نسخه سينمايي آن را با بازي بن افلك و روزاموند پايك روانه پرده سينماها كرد. آنچه اين روزها نام فلين را دوباره سر زبان‌ها انداخته، آغاز پخش سريالي است كه HBO بر اساس رمان «چيزهاي تيز» او ساخته است؛ يك تريلر روانشناسانه ايمي آدامز و پاتريشيا كلاركسن. فلين در اين مطلب از كتاب‌هاي مهم زندگي خود مي‌گويد.

كتابي كه اين روزها دارم مي‌خوانم: در حال خواندن «كلمباين» ديو كولن هستم. به لطف تيراندازي‌هاي اخير در مدارس آمريكا، احساس كردم اين كتابي است كه بايد دوباره سراغش بروم. كلمباين واقعه‌اي بود كه همه چيز از آن شروع شد. يادم هست با خودم فكر مي‌كردم «چه تراژدي وحشتناكي. خوشحالم كه همه چيز تمام شد و اطمينان دارم در آينده تكرار نمي‌شود.» يك ماجراي مطلقا فضايي و كاملا عجيب بود. اين واقعيت دارد كه ما هنوز هم داريم با آن دست و پنجه نرم مي‌كنيم، كه هنوز كلي قتل عام اينجا هست. فقط همين امسال تيراندازي وحشتناك پارك‌لند را داشتيم كه دوباره به جنبش‌ها دامن زد... و خب هيچ اتفاقي در كنگره نيفتاد، چون كشور ما در اختيار انجمن ملي اسلحه است. اين چيزها باعث مي‌شود داد بزنم.

كتابي كه زندگي‌ام را عوض كرد: «و بعد هيچ‌كس باقي نماند» آگاتا كريستي. وقتي خيلي جوان‌تر بودم، كريستي نخستين انتخاب من از بخش بزرگسالان كتابخانه بود. دانستن اينكه تمام شخصيت‌هاي كتاب شيطان‌صفت هستند، به تدريج بر مغز منِ 12 ساله سايه انداخت و وقتي دريافتم بدي و شرارت درجه‌بندي دارد، ذهنم منفجر شد. همان‌جا بود كه تصميم گرفتم يك نويسنده آثار معمايي باشم و اين تاثير را آشنايي با شخصيت‌هاي بد بر من گذاشت.

كتابي كه كاش من نويسنده‌اش بودم: «سريع و مرده» جوي ويليامز يكي از كتاب‌هاي محبوب تمام زندگي من است و خود او يكي از نويسندگان محبوبم. سه دختر نوجوان، يك بيابان، پايان دنياي طبيعي، اشباح خنده‌دار و ميمون‌هاي تجربي آزمايشگاه. همه اينها در كتابي گرد آمده‌اند كه زيبا نوشته شده و باوركردني نيست.

كتابي كه بيشترين تاثير را بر شيوه نوشتن من گذاشت: داستان كوتاه «كجا مي‌رويد؟ كجا بوده‌ايد؟» جويس كرول اوتس را در دانشگاه خواندم. تا پيش از آن چنين تجربه‌اي نداشتم كه خواندن يك متن بتواند دماي خون رگ‌هايم را بالا و پايين كند. شايد تا امروز بيش از 100 بار ديگر آن را خوانده باشم و هنوز هم نمي‌توانم تصور كنم كه چطور نوشتن چنين چيزي امكان دارد.

كتابي كه قدر آن دانسته نشده است: مي‌خواهم اينجا حرفي بزنم كه شايد خيلي‌ها آن را نپذيرند. «گل‌هاي زيرشيرواني» كتابي است كه تمام دختران نوجوان و جوان آن را مي‌خواندند، باز هم مي‌خواندند، به ديگران مي‌دادند و از مادرشان پنهان مي‌كردند. داستان درباره مادري با چهار فرزند است كه ناچار مي‌شود با مادر و پدر پولدارش زندگي كند و بچه‌ها را در اتاق زيرشيرواني پنهان مي‌كند. دليل آن هم اين است كه زن نمي‌بايست ازدواج كرده باشد. ماجرايي كه قرار است فقط چند هفته طول بكشد، يك سال ادامه مي‌يابد و بچه‌ها درمي‌يابند در اين مدت حسابي به مادر خوش مي‌گذرد. آن هم در حالي كه آنها فقط مي‌توانند در اتاق زيرشيرواني گل كاغذي درست كنند. به جرات به شما مي‌گويم ساختار كتاب چنان خوب است كه نمي‌توانيد آن را زمين بگذاريد. نمي‌خواهم آن تجربه را يك لذت گناه‌آلود بدانم، چون اصلا از خواندن «گل‌هاي زيرشيرواني» احساس گناه نكردم. همه‌اش لذت بود.

كتابي كه شيوه انديشيدن من را دگرگون كرد: يادم مي‌آيد «ترانه دژخيم» نورمن ميلر را در سنين بسيار پايين مي‌خواندم. داستان درباره يكي از آخرين اعدامي‌هاي ايالت يوتاست و ميلر آن را به روايتي زيبا از مرگ و زندگي و عشق و خشونت تبديل كرده است. گري گيلمور در تمام عمر خود پا پشت ميله‌ها زندان بوده يا بيرون آن و شما از او مي‌خواهيد يك‌بار هم شده كار درست را انجام بدهد. گري عاشق مي‌شود و نمي‌داند با اين احساس چه كند. آخر سر هم چند نفر را مي‌كشد و همين به شدت بر شيوه تفكر من تاثير گذاشت. چون تا آن زمان نمي‌دانستم مي‌توان با كسي كه در كمال خونسردي اين همه تصميم اشتباه مي‌گيرد، احساس همدردي كرد.

آخرين كتابي كه مرا به گريه انداخت: من اساسا سخت گريه مي‌كنم اما شخصيت‌هاي «زندگي پس از زندگي» و «خدايي در ويرانه‌ها» نوشته كيت اتكينسن چنان واقعي‌اند كه وقتي اتفاق‌هاي بد مي‌افتد، دردت مي‌گيرد. من به خاطر واقعي بودن ماجراها و شخصيت‌ها گريه مي‌كنم.

آخرين كتابي كه مرا به خنده انداخت: همان دو كتاب دردناك باعث شد من با صداي بلند بخندم و نويسنده با مهارت تمام اين كار را در فاصله يك صفحه انجام داده است. از شدت حسادت ديوانه مي‌شوم اگر بتوانم تا اندازه‌اي به او نزديك شوم. از آنجا كه نمي‌توانم، ترجيح مي‌دهم بنشينم و از خواندن كتاب‌ها لذت ببرم.

كتابي كه نتوانستم تمامش كنم: با خودم عهد كرده بودم كه تمام كتاب‌هاي برنده پوليتزر را بخوانم و در تمام اين سال‌ها آن را دنبال مي‌كردم. تا اينكه به Honey in the Horn هارولد ال ديويس (برنده پوليتزر 1936) رسيدم. مي‌دانم كه كتابي است بسيار خوب اما شايد من پوليتزرزده شدم كه نتوانستم آن را بخوانم. قانوني براي خودم دارم كه هرگز نمي‌توانم يك چيز را كنار بگذارم. به همين دليل در اين كتاب متوقف شده‌ام و بايد دوباره از اول شروع كنم.

كتابي كه از نخواندن آن شرمنده‌ام: مي‌دانم كه با گفتن اين به دردسر مي‌افتم اما مي‌گويم؛ «ناتور دشت» جروم ديويد سلينجر و واقعا نمي‌دانم چرا. اميدوارم شرمندگي ناشي از عمومي شدن اين واقعيت وادارم كند كتاب را بخوانم.

كتابي كه دوست دارم با آن به ياد آورده شوم: «دختر رفته» كه باعث شد خيلي‌ها درباره‌اش حرف بزنند و شخصيتي را معرفي كرد كه امروز همه جا ديده مي‌شود؛ يك ضدقهرمان زن، يك شيطان. «دختر رفته» زمينه را براي ظهور زنان ترسناك فراهم كرد و من از اين بابت به خودم افتخار مي‌كنم.

در همین زمینه: باید مراقب باشم مغرور نشوم | نویسنده آمریکایی از تجربه بردن پولیتزر در ۴۷ سالگی می‌گوید دلم برای نوشتن تنگ نمی‌شود | فیلیپ راث از دنیای دیروز و امروز خود می‌گوید مهم‌ترین کتاب‌های زندگی هشام مطر | پروست را دیوانه‌وار می‌پرستم حافظ‌خوانی اسکار وایلد در زندان | رونمایی از کتاب‌های محبوب نویسنده پرحاشیه نویسنده رنگین‌پوست از تجربه گفتگو با سفیدپوستان می‌گوید | حسی شبیه کوبیدن سر به دیوار آجری هژمونی و بقا تا دموکراسی آمریکایی | آنچه در کتابخانه مخفیگاه بن‌لادن پیدا شد کتاب‌های برگزیده کارول اوتس | هر کتاب فقط یک‌بار نوشته می‌شود ترامپ، رونی، آرنولد و هنر تولید کتاب‌هایی که خریدار ندارند پنج کتاب برگزیده از نگاه الیف شافاک | عقایدی که ذهن را دگرگون و حال را خوب می‌کنند

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۴۶۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران

میان‌رده‌های سامسونگ را در بازار ایران افراد زیادی می‌شناسند. البته چند سالی هست که شیائومی بازار میان‌رده را در بیشتر نقاط جهان در دست گرفته و ایران هم از این قاعده مستثنی نیست. چون می‌توان با هزینه کمتری سخت‌افزار بهتری را حداقل روی کاغذ از شیائومی خرید.

اما طرفداران سامسونگ به‌خوبی می‌دانند که کیفیت محصولات تولید برند خودشان به مراتب بهتر است و هزینه‌ای که می‌پردازند ارزشش را خواهد داشت. همراه ما باشید تا بهترین و محبوب‌ترین محصولات میان‌رده سامسونگ در دسته تلفن هوشمند را در بازار ایران بررسی کنیم.

گلکسی A54: هوشمند جدید خوش‌ساخت

A54 یکی از خوش‌ساخت‌ترین گوشی‌های سری A سامسونگ است که مشخصات بسیار خوبی هم دارد. پنل پشتی آن بسیار جذاب است و برآمدگی لنز‌های دوربین چیز دیگری از آن نمی‌بینید. این نوع طراحی جدیدترین نسل سری A محسوب می‌شود. به‌لحاظ ظاهری و متریال می‌توانیم به این گوشی نمره بسیار بالایی بدهیم.

ای 54 در اندازه یک میان‌رده بسیار زیباست. این گوشی می‌توان یک روز و نیم شارژ نگه دارد و 90 دقیقه هم طول می‌کشد تا دوباره 100درصد شارژ داشته باشد. قدرت پردازشی آن قدری هست که بتوانید روی آن بازی-های سنگین کنید. بدون اینکه افت فریم داشته باشید یا گوشی شما داغ شود.

گلکسی A14 5G: اقتصادی و کارآمد

نباید از سامسونگ میان‌رده انتظار گوشی با بدنه‌ای غیرپلاستیک را داشته باشیم. خصوصا A14 که میان‌رده ضعیفی هم هست. محبوبیت اصلی این گوشی به‌دلیل ارزان‌بودنش است. نسبت به کیفیتی که دریافت می‌کنید واقعا هزینه بسیار کمی خواهید کرد. اما خب طراحی آن نیز همانند تمام طراحی‌های جدید سامسونگ تخت است.

نسخه‌هایی که در داخل ایران هستند معمولا از مدیاتک Dimensity 700 5G استفاده می‌کنند که پردازنده معمولی خوبی است. نباید از آن انتظار زیادی داشته باشید. این گوشی برای استفاده روزمره یه‌عنوان یک محصول ارزان‌قیمت اما به‌روز گزینه بسیار مناسبی است.

گلکسی A53 5G: زیبا و محبوب

ای 53 به جرات یکی از محبوب‌ترین میان‌رده‌های سامسونگ در ایران و البته بازار‌های جهانی است. طراحی این گوشی به نسل قبلی مربوط می‌شود و ما در پنل پشتی تنها برآمدگی ماژول دوربین را می‌بینیم. پنل مات و بدنه پلاستیکی از ویژگی‌های طراحی‌های این سری هستند.

مشکل این سری از طراحی‌های سامسونگ ماندگاری جای اثر انگشت روی آن‌ها است. اگر این گوشی را خریداری می‌کنید باید آداپتور آن را جداگانه بخرید. پردازنده این گوشی می‌تواند با گرافیک ضعیف بازی‌های سنگین را برای شما اجرا کند اما مشکل اصلی آن این است که بسیار داغ می‌شود.

گلکسی M52 5G: قدرتمند اما بدترکیب!

سری ام به‌طور اختصاصی برای بازار هند ساخته شده اما محبوبیتی که کسب کرد سبب شد تا به دیگر نقاط جهان نیز راه پیدا کند. سری ام نیز در واقع میان‌رده دیگری از سامسونگ است که نسبت به سری ای قیمت بیشتری در ایران دارد با اینکه گاهی حتی سخت‌افزار مشابهی را ارائه می‌دهد. طراحی این گوشی توسط بسیاری از متخصصان ضعیف شناخته شده به‌طور که متریال و پنل پشتی آن به شما حس یک گوشی رده‌پایین را منتقل می‌کند.

صفحه نمایش این پنل نسبتا به سری ای کمی بزرگ‌تر است. باتری آن می‌تواند یک روز کامل شارژ نگه دارد و برگ برنده‌اش هم سخت‌افزار قوی آن است. این گوشی می‌تواند خیلی خوب بازی‌های سنگین را بدون لگ باکیفیت بالا اجرا کند و تنها مشکلش این است که در چنین پردازشی داغ می‌کند.

گلکسی A73 5G: همه‌چیز تمامی که داغ می‌کند

این گوشی واقعا بدنه‌ای چشم‌نواز و زیبا دارد. با اینکه هنوز هم سامسونگ از متریال پلاستیک دل نکنده اما متریال در پنل پشتی آن طوری یک‌دست به‌کار رفته که کمتر احساس می‌کنید یک گوشی میان‌رده در دست دارید. صفحه‌نمایش این گوشی فوق‌العاده باکیفیت است.

باتری آن خوب نیست اما عملکرد قابل قبولی دارد. امنیت گوشی نسبت به مدل‌های قبلی به‌نسبت بهتر شده و عکاسی با آن تجربه فوق‌العاده‌ای را به شما ارائه می‌دهد. پردازنده آن هم توانایی اجرای هر بازی و برنامه‌ای را بدون مشکل خواهد داشت اما باید این ایراد را برایش در نظر بگیرید که به‌شدت داغ می‌شود.

گلکسی M32: پرانرژی‌تر پیش هندی‌ها!

طراحی ام 32 را می‌توانیم نسبت به دیگر گوشی‌های سری ام خوب برآورد کنیم. با اینکه هنوز هم متریال پلاستیکی و شیار‌های همیشگی سری ام را شاهد هستیم اما می‌توانیم دل‌مان را به هفت‌رنگ بودن این شیارها خوش کنیم و از ظاهر آن تا حدودی لذت ببریم.

نسخه هندی این گوشی 1000میلی‌آمپر گنجایش بیشتری نسبت به سری‌های 5000هزار میلی‌آمپری جهانی برای باتری‌اش دارد. بهترین عملکرد مربوط به باتری را می‌توانید در سری‌های ام سامسونگ پیدا کنید. Mediatek Helio G80 به‌عنوان پردازنده این گوشی می‌تواند همه‌کار برای شما بکند.

از پردازش برنامه‌های سنگین گرفته تا بازی‌های روز با بالاترین کیفیت ممکن. خبر خوب این است که در استفاده‌های مکرر از این گوشی متوجه این شدیم که دمای آن هنگام کار شدید سی‌پی‌یو تنها یک درجه افزایش پیدا می‌کند که یعنی هیچ مشکلی از بابت داغ‌کردن با این موبایل پیدا نخواهید کرد. دوربین‌های فوق‌العاده نه اما قابل قبول هستند.

گلکسی A34: گوشی اقتصادی لاکچری!

تنها جمله‌ای که می‌تواند A34 را به خوبی وصف کند همین است، گوشی اقتصادی لاکچری! طراحی آن می‌تواند به شما حس یک گوشی بالارده را القا کند با اینکه قیمت زیادی ندارد. با اینه بدنه از پلاستیک است اما این‌طور القا می‌کند که یک گوشی فلزی در دست شماست.

این گوشی می‌تواند با بالاترین فریم‌ریت صفحه 1 روز برای شما شارژدهی داشته باشد. تراشه Dimensity 1080 در آن یک تراشه همه‌کار است و می‌تواند بازی‌ها را برای شما در بالاترین کیفیت ممکن بدون هیچ مشکل و افزایش دمایی اجرا کند. ارزش خرید این گوشی بسیار بالاست و همین هم سبب شده تا یکی از محبوب‌ترین‌های لیست ما باشد.

جمع‌بندی

میان‌رده‌های سامسونگ از محبوب‌ترین گوشی‌های دنیا هستند. چون درصد کمی از مردم جهان حاضرند به‌اندازه یک پرچم‌دار برای خرید موبایل بودجه در نظر بگیرند. آن‌ها در نهایت با خرید یک میان‌رده نیازشان را برطرف خواهند کرد. در این مقاله ما بهترین و محبوب‌ترین میان‌رده‌های این کمپانی شرقی را معرفی کردیم.

تعداد زیادی از آنها هنوز هم ارزش خرید دارند و می‌توان از آنها استفاده کرد. خصوصا مدل‌هایی 2023 که طراحی جدید سامسونگ همراه خود کرده‌اند. از شما ممنونیم که تا انتهای مقاله همراه ما بودید. امیدواریم از این مطالب بیشترین استفاده را کرده باشید.

دیگر خبرها

  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب
  • مرحوم مجتهدی غرب را می‌شناخت اما غرب زده و شیفته غرب نبود
  • چاپ کتابی درباره سکوت و پایبندی در آثار آلبر کامو
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران است
  • (ویدیو) پخت محبوب‌ترین رامن گوشت و نودل در خیابان‌های ژاپن
  • برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی نشاندهنده شکست طرح‌های شیطانی برای منزوی کردن ایران بود
  • (تصاویر) حضور شخصیت‌های حوزوی در منزل سید حسین خمینی
  • قیمت غذای محبوب ایرانی‌ها نجومی شد (اینفوگرافی)
  • رئیسی: جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است / طرح‌ شیطانی منزوی کردن ایران تاکنون به نتیجه نرسیده و بعد از این هم به نتیجه نمی‌رسد